Legi ciudate, din lume adunate


In Texas, este interzisa Enciclopedia Britannica pentru ca in vastitatea ei de informatii, este cuprinsa si o reteta de a-ti prepara berea acasa.

In Marea Britanie este interzis sa plimbi.. vaca pe sosea. Nu, nu intotdeauna, ci doar intre orele 10:00 si 19:00. Si tot este mai bine decat in Nevada, unde camilele nu pot fi plimbate pe autostrada sub nicio forma. Daca totusi sunteti nevoit sa va plimbati vacuta prin Anglia, puteti sa obtineti un permis de la comisiariatul de politie astfel incat sa nu comiteti o infractiune.

Tot in Marea Britanie, duminica, este interzisa vanzarea de morcovi si ai nevoie de o licenta pentru a achizitiona un televizor.
Aparent ziua de duminica chiar este sfanta pentru unii. De exemplu, elevetienilor nu le este permis sa isi spele duminica, americanii din Michigan nu au voie sa vanda masini in cea de-a 7a zi, iar locuitorii statului Oregon au interzis la inghetata in ultima zi a saptamanii.

Daca sunteti o lady desavarsita, nu mancati ciocolata in mijloacele de transport in comun. Da, ati ghicit, este ilegal.
Stiati ca in Germania, o perna este considera a fi arma alba. Pe de alta parte, in Franta, o scrumiera este arma mortala. Daca prevederile acestea ni le explicam oarecum, este, totusi, dificil sa intelegem de ce in Alabama pedepasa cu moartea inca este data celor care care pun sare pe sinele de cale ferata.

Tot americanii sunt cei care folosesc pedeapsa capitala si in cazul celor care sar de pe .. cladirile inalte in New York. La capitolul pedepselor extreme, australienii sunt putin mai optimisti din punctul de vedere al infractorilor, la ei pedeapsa pe viata insumand.. doar 25 de ani.

In Grecia sunt interzise toate jocurile electronice, canadienii nu au voie sa se catare in copaci, iar daca in unele state petardele sunt interzise, in Cambodgia nu este voie sa te joci cu pistoale cu apa.

Sursa: www.dumblaws.com

Reclame
Published in: on august 31, 2008 at 10:08 PM  Lasă un comentariu  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://avocata.wordpress.com/2008/08/31/legi-ciudate-din-lume-adunate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: