Exequator-despre aceasta procedura si importanta Traducerilor autorizate


Aveti de efectuat un exequator,adica o hotarire definitiva si irevocabila pronuntata in strainatate si care trebuie recunoscuta pe teritoriul Romaniei?

Atunci trebuie sa va adresati cu prioritate unui traducator autorizat !

Puteti incerca o varianta rapida,ieftina si de inalta calitate ,realizind traducerile la:

<a href=’http://etraduceri.net/servicii.html’>traduceri autorizate</a>

Pentru a pregati actele necesare procedurii exequator,va trebui sa traduceti hotaririle emise in strainatate  la un traducator autorizat (de obicei fiecare traducator autorizat colaboreaza cu un notar ,care  va legaliza traducerile respective) .

Dupa ce ati tradus  si legalizat toate actele ,puteti sa apelati la un avocat,care in baza unei procuri speciale de reprezentare,va efectua pentru dumneavoastra procedura exequator.Avocat Alice Strecheanu-TEL   0040723231413

Este foarte important traducatorul autorizat,

<a href=’http://etraduceri.net’>traducere</a&gt;,

deoarece,in functie de profesionalismul,acuratetea si rapiditatea acestuia depinde si timpul in care se poate efectua procedura de recunoastere a hotaririlor straine pe teritoriul Romaniei.

Am tradus foarte multe hotariri prin intermediul <a href=’http://etraduceri.net/servicii.html’>traduceri autorizate</a> si acestea s-au dovedit a fi exacte ,efectuate la preturi reduse si in timp foarte scurt.

In momentul in care aveti toate actele necesare inceperii procedurii exequator,alegeti cu grija avocatul care sa va reprezinte .Acesta trebuie sa stie exact pasii care trebuiesc urmati si modalitatea efectuarii tuturor actelor necesare recunoasterii pe teritoriul Romaniei a hotaririi date in strainatate.

Iata pasii pe care va trebui sa-i urmati in demersul recunoasterii unei hotariri straine pe teritoriul Romaniei:

Pasul 1. Traducerea autorizata si legalizata la notar a tuturor hotaririlor date in strainatate,precum si a procurii speciale de reprezentare de catre o persoana aflata pe teritoriul Romaniei.

Pasul 2.Intocmirea actiunii de recunoasterea a hotaririlor date in strainatate pe teritoriul Romaniei.

Pasul 3.Depunerea actiunii la instanta competenta,insotita de hotarirea a carei recunoastere se cere,precum si de procura speciala de reprezentare(in original si copie,tradusa si legalizata) .Se va atasa taxa de timbru si de timbru judiciar.

Pasul 4.Reprezentarea dumneavoastra de catre o persoana din tara,prin procura speciala,in fata tuturor autoritatilor .(Procura speciala va fi tradusa si legalizata la un traducator autorizat <a href=’http://etraduceri.net/tarife.html’>traduceri legalizate</a>)

Pasul 5.Primirea de catre mandatat a intregii corespondente adresate titularului actiunii(pentru a elimina  procedura de comunicare cu strainatatea),toate comunicarile fiind facute la domiciliul mandatatului din Romania .

Pasul 6.Legalizarea cu mentiunea definitiva si irevocabila a hotaririi de recunoastere.

Pasul 7.Transcrierea sau inscrierea dupa caz ,la Starea civila, a hotaririi de recunoastere .

Reclame
Published in: on octombrie 26, 2017 at 11:21 AM  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://avocata.wordpress.com/2017/10/26/exequator-despre-aceasta-procedura-si-importanta-traducerilor-autorizate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: